Dom zdravlja Beli Manastir

Pravo na pristup informacijama

Pravo na pristup informacijama obuhvaća pravo korisnika na traženje i dobivanje informacije kao i obvezu tijela javne vlasti da omogući pristup zatraženoj informaciji, odnosno da objavljuje informacije neovisno o postavljenom zahtjevu kada takvo objavljivanje proizlazi iz obveze određene zakonom ili drugim propisom.           

Ponovna uporaba informacija znači uporabu informacija tijela javne vlasti od strane fizičkih ili pravnih osoba, u komercijalnu ili nekomercijalnu svrhu različitu od izvorne svrhe za koju su informacije nastale, a koja se ostvaruje u okviru zakonom ili drugim propisom određenog djelokruga ili posla koji se uobičajeno smatra javnim poslom. Razmjena informacija između tijela javne vlasti radi obavljanja poslova iz njihova djelokruga ne predstavlja ponovnu uporabu

Službenik za informiranje: Ivanka Vrebac
Kontakt: 031/791-103

Zahtjev za ostvarivanje prava na pristup informaciji i ponovnu uporabu informacija može se podnijeti na propisanom obrascu:

-    na adresu: Dom zdravlja Beli Manastir, Beli Manastir, Školska 5
-    elektroničkom poštom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
-    predajom obrasca na urudžbeni zapisnik na adresi Doma zdravlja Beli Manastir, ponedjeljak – petak: 8,00: 13,00 sati.


Kriteriji za određivanje naknade stvarnih materijalnih troškova dostave informacija „Narodne novine „ br. 12/14.


Godišnje izvješće za 2019. g. - LINK PDF, - LINK CSV

Godišnje izvješće za 2017. g. - LINK PDF,  - LINK CSV

ZAHTJEV ZA PONOVNU UPORABU INFORMACIJA

ZAHTJEV ZA PRISTUP INFORMACIJAMA

ZAHTJEV ZA DOPUNU ILI ISPRAVAK INFORMACIJE

 

 

 
Ova stranica koristi kolačiće (cookies) zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Prihvaćam kolačiće s ove web stranice.